Bun venit pe forumul despre caini!
 
AcasaAcasa  PortalPortal  CalendarCalendar  GalerieGalerie  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  BlogBlog  

Distribuiţi | 
 

 Kaleido Star-Informatii

In jos 
AutorMesaj
Crystal
Dogs fan
Dogs fan
avatar

Zodiac : Scorpion Numarul mesajelor : 286
Puncte : 215
Data de inscriere : 10/01/2009
Varsta : 22
Localizare : Sinaia

Foaie de personaj
Respectarea regulilor: 50
Warn: 0
Mustrare: 0

MesajSubiect: Kaleido Star-Informatii   Sam Mar 14, 2009 10:03 pm

„Kaleido Star” (japoneză カレイドスタ) reprezintă un anime produs de Gonzo Digimation şi licenţiat în Statele Unite de către ADV Films. Acţiunea animeului planează asupra unei fete de 16 ani din Japonia, pe nume Sora Naegino. Aceasta a visat, de când era mică, să fie o membră a Kaleido Stage (echivalentul lui Cirque du Soleil) din San Francisco. Pe parcursul anime-ului va întâlni numeroase obstacole ce o vor ajuta să dobândească o maturizare mentală şi spirituală. Va fi ajutată de numeroşii ei prieteni şi de Spiritul Scenei, Fool.

Prima serie începe cu Sora Naegino care ajunge în America plină de speranţe, fiind înscrisă la audiţii la Kaleido Stage, dar imediat încep să apară complicaţii: întalneşte oameni ciudaţi, i se fură bagajele, este condusă la o secţie de poliţie şi, într-un final, este dusă de politistul Jerry la Kaleido Stage. Află că a întârziat, doreşte totuşi să dea audiţia, însă starul principal, Layla Hamilton, îi spune să plece acasă. Managerul scenic, Ken Robbins, o invită să vadă spectacolul din culise, acolo raneşte din greşeală un acrobat, iar şeful de la Kaleido Stage, Kalos Eldo, îi dă posibilitatea să intre pe scenă. Ceilalţi membri nu sunt de acord cu condiţiile intrării Sorei la Kaleido Stage, aceasta fiind neglijată şi nerespectată. Layla este, în mod particular, cea mai rece faţă de noul recrut. Cu ajutorul lui Ken va dobândi respectul celorlalţi; personalitatea ei incredibilă câătigă multe prietenii(inclusiv cea a unui pui de focă), ca şi multe roluri principale. Spiritul Scenei o ajută pe parcurs (deşi însuşi Spiritul afirmă că nu e nici duşman, dar nici aliat), citindu-i viitorul prin Cărţi de Tarot şi, din sezonul doi, Astrologie. Îi dezvăluie că poate să îl vadă, fiind aleasă de Scenă, executând două acrobaţii neexecutate cu succes: Manevra Legendară şi Acrobaţia Îngerului.

În seria a doua, după ce Sora a executat Legendara Manevra cu Layla, iar aceasta s-a ranit la umăr, retrăgându-se la Broadway, Kaleido Stage aduce un nou recrut, pe Leon Oswald, un trapezist francez de 19 ani. Acesta nu agrează prezenţa Sorei ca partener, lucru ce o va impulsiona pe o noua recrută de 16 ani din China, May Wong, să o înlăture pe Sora din poziţia ei la Kaleido Stage şi să devină partenera lui Leon. O mare parte a seriei va plana asupra noului ideal al Sorei: crearea unei scene fără conflicte, vis care ia naştere după Festivalul de Circ de la Paris.

Sora Naegino este personajul principal al anime-ului. Când a fost mică, a fost adusă de parinţii ei la Kaleido Stage să vadă spectacolul Alice în Ţara Minunilor. Deşi au murit puţin dupa acea vizită, Sora e inspirată de această amintire să devină membră al Kaleido Stage când devine matură. La începutul seriei, Sora e singura persoană care îl poate vedea pe Fool, Spiritul Scenei. Acesta îi va dezvălui că este născută pentru a fi pe scenă; în prima serie îi dezvăluie că va realiza Manevra Legendară, iar în seria a doua îi spune că are potenţial să devină o adevarată Kaleido Star.

Layla Hamilton este o acrobată desărvârşită şi un personaj încăpăţânat. Tatăl ei, deţinătorul lanţurilor hoteliere Hamilton, doreşte ca fiica sa să devină o actriţă, îndemnând-o să renunţe la aceasta ocupaţie de acrobat. Layla refuză şi doreşte să rămână, deoarece îşi aminteşte mereu pe scenă cum iubea mama ei, Rola(în alte variante Laura) să meargă la Kaleido Stage. Se răneşte la umăr în timpul antrenamentelor pentru Legendara Manevra, execută Manevra, i se spune că nu va mai putea face acrobaţii la Kaleido Stage, se va retrage pe Broadway, ca apoi să revina să o provoace pe Sora pentru rolul Odettei din spectacolul Lacul Lebedelor şi apoi va efectua un ultim spectacol: Legenda Phoenixului.

Mia Guillemeste o prietenă apropiată a Sorei. În al doilea episod, ea acceptă prezenţa Sorei la Kaleido Stage după executarea Phoenixului de Aur. Mai târziu devine persoana care va introduce mai multă literatură în Kaleido Stage, fiind scenaristă.

Anna Heart este de asemenea o prietenă a Sorei ce o va accepta după execuţia Phoenixului de Aur. Este foarte talentată, jucând în numeroase roluri serioase; îşi doreşte să fie o comediantă la fel ca tatăl ei, Jack Barone, rugând-o câteodată pe Mia să îi introducă scene comice. Dorinţa îi este aproape tot timpul refuzată.

Yuri Killian este, ca şi Layla, un acrobat desăvârşit. În timpul unui flashback, aflăm că tatăl lui, Arlon Brass, moare executând Legendara Manevră, considerându-l pe Kalos principalul vinovat deoarece l-a lăsat să o execute. În cea de-a doua serie, Yuri o ajuta pe Sora la Festivalul de Circ din Paris. Este rivalul lui Leon care îl consideră ucigaşul sorei sale, Sophie. Va deveni managerul Kaleido Stage, alături de Kalos.

Fool este misteriosul Spirit al Scenei. Este de mărimea unei papusi şi i se arată Sorei imediat ce apare la Kaleido Stage. El îi explică faptul că doar cei care sunt destinaţi să fie pe scena şi îşi dedică inima întru totul acesteia pot să îl vadă. Mai târziu, şi Layla şi Rosetta pot să îl observe. Fool este cititor al viitorului posibil, spunând că deşi îi poate spune lucruri cu consecinţe uneori negative, acţiunile şi eforturile ei pot să îi schimbe viitorul. În prima serie, acest lucru e relevat de citirea unor Carţi de Tarot şi, în seria a doua, prin evidenţieri astrologice.

Sarah Dupont este diva de la Kaleido Stage şi managerul dormitoarelor. E dorită de numeroase companii deoarece are o voce minunată, însă e foarte devotată Kaleido Stage-ului. Este un avid fan al artelor marţiale, lucru comic în cele mai multe episoade.

Ken Robbins este managerul scenei de la Kaleido Stage. Nu poate fi acrobat din cauza unor probleme cu inima. O admiră şi iubeşte pe Sora, neavând însă curajul să îi spună acest lucru; totuşi, aceste lucruri nu îl împiedică să o ajute, fiindu-i câteodată antrenor personal, avertizând-o de unele pericole din timpul antrenamentelor. Este şi vocea raţiunii grupului.

Kalos Eldo este şeful Kaleido Stage şi sfătuitorul Sorei. Este cel care îl antrenase pe Alron Brass pentru Manevra Legendară şi singurul ce poate să le spună Sorei şi Laylei cum să se antreneze pentru această manevră.

Jerry este un poliţist care se autointitulează "Fanul #1" al Sorei, ajutând-o încă din primul episod. O iubeşte pe Kate, doctoriţă din Cape Mary şi a Kaleido Stage-ului, căsătorindu-se cu ea.

Marion Benigni este fiica lui Jean, cel care lucrează la montajele scenice. Mama ei, Cynthia,artistă la trambulină, moare din cauza unui accident pe scenă.

Jonathan este un pui de focă adus de Sora, însă neputând ţine animale, încearcă să îl ascundă. Secretul e dezvăluit şi, prin intermediul lui Jean, Kalos e de acord să îl ţină la Kaleido Stage. Devine mascota Kaleido Stage şi de-a lungul seriilor, Jonathan va lucra doar cu Marion.

Rosetta Passel este o campioană mondială la Diabolo. Deoarece spectacolele ei la Kaleido Stage nu erau amuzante şi era ameninţată cu rezilierea contractului ei cu Kaleido Stage, Sora o ia sub aripa ei, învăţând-o placerea şi amuzamentul scenic. În schimb, Rosetta o învata Diabolo, lucru ce îi va fi de folos pentru rolul principal în Nopţile Arabe. În seria 2 Rosetta calcă pe urmele Sorei.

May Wong este o nouă recrută ce vrea să o înlocuiască pe Sora. Se remarcă prin numeroase talente acrobatice şi prin patinaj, devine partenera lui Leon Oswald în spectacolul Dracula. Totuşi, în timpul unui spectacol, Leon o scapă, cauzându-i o dislocaţie a umărului; acest lucru îi îngăduie Sorei să obţina locul pentru Festivalul de Circ din Paris. Înţelegând că atitudinea ei egoistă şi copilărească l-a determinat pe Leon să o abandoneze, refuză să renunţe la poziţia ei, întrecând-o pe Sora cu un nou truc executat cu o singură mână, învingând-o în sfârşit pe Sora. Spre sfârşit, va mai înlătura din aroganţă şi va deveni o persoană mai bună.

Leon Oswald este un trapezist foarte faimos care soseşte în cel de-al doilea sezon. El apare ca o persoană arogantă, refuzând să presteze cu Sora deoarece nu e destul de talentată pentru el. Adevărata sa dorinţă, totuşi, e dedicată unei promisiuni facute surorii ei muribunde, Sophie: să vadă Acrobaţia Îngerului, un act la trapez fără rival şi frumos care l-au făcut, completă. Este rivalul lui Yuri Killian, pe care îl învinovăţeşte de moartea Sophiei într-un accident.

Mr. Kenneth este o persoană varstnică şi reprezentantul sponsorilor scenei. De obicei este portretizat ca un producător, lucru ce îi dă puteri executive ce deseori rivalisează sau le întrec pe acelea ale lui Kalos. Are o mare experienţă în show business şi de obicei o ajută pe Sora. Îl cunoaşte pe Ken în mod personal, însă nu îl strigă niciodată pe numele sau real.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://star-fantasy.wikiforum.ro
Crystal
Dogs fan
Dogs fan
avatar

Zodiac : Scorpion Numarul mesajelor : 286
Puncte : 215
Data de inscriere : 10/01/2009
Varsta : 22
Localizare : Sinaia

Foaie de personaj
Respectarea regulilor: 50
Warn: 0
Mustrare: 0

MesajSubiect: Re: Kaleido Star-Informatii   Sam Mar 14, 2009 10:03 pm

Lista episoadelor
Sezonul 1
Ep# Titlul în limba engleză Titlul în limba japoneză
1 My Amazing Stage Debut! 初めての! すごい! ステージ (Hajimete no! Sugoi! Sutēji)
2 My Amazing & Lonely Challenge! 孤独な すごい チャレンジ (Kodoku na Sugoi Charenji)
3 The Amazing Distant Stage 遠い すごい ステージ (Tōi Sugoi Sutēji)
4 Try Hard & You'll Get an Amazing Chance がんばれば すごい チャンス (Ganbareba Sugoi Chansu)
5 My Amazingly Distant Family いつも すごい 遠い家族 (Itsumo Sugoi Tooi Kazoku)
6 The Amazing Seal 小さくて すごい オットセイ (Chiisakute Sugoi Ottosei)
7 The Amazing Girl Who Doesn't Smile 笑わない すごい 少女 (Warawanai Sugoi Shōjo)
8 An Amazing Star Even in Tough Times つらくても すごい スター (Tsurakutemo Sugoi Sutā)
9 My Amazing Challenge for the Lead Role 主役への すごい 挑戦 (Shuyaku e no Sugoi Chōsen)
10 Facing an Amazing Wall 主役への すごい 壁 (Shuyaku e no Sugoi Kabe)
11 Anna's Not so Amazing Father アンナの すごくない お父さん (Anna no Sugokunai Otōsan)
12 An Amazingly Hot New Production 熱い すごい 新作 (Atsui Sugoi Shinsaku)
13 The Amazing Competition Calls Up a Storm 嵐を呼ぶ すごい 競演 (Arashi o Yobu Sugoi Kyōen)
14 Mysterious Amazing Circus 怪しい すごい サーカス (Ayashii Sugoi Sākasu)
15 The Diva's Amazing Love 歌姫の すごい 愛 (Utahime no Sugoi Ai)
16 An Amazing Sinister Rumor 黒い すごい 噂 (Kuroi Sugoi Uwasa)
17 Fire It Up! Amazing Mia 燃えろ! すごい ミア (Moero! Sugoi Mia)
18 Yuri's Amazing Trap ユーリの すごい 罠 (Yūri no Sugoi Wana)
19 Amazing Family Ties 家族の すごい 絆 (Kazoku no Sugoi Kizuna)
20 An Amazing Change From Zero To Hero ゼロからの すごい スタート (Zero kara no Sugoi Sutāto)
21 The Amazing Mystery Star 謎の すごい 仮面スター (Nazo no Sugoi Kamen Sutā)
22 The Amazing Resolve Beneath The Mask 仮面の下の すごい 覚悟 (Kamen no Shita no Sugoi Kakugo)
23 The Legendary Amazing Maneuver 幻の すごい 大技 (Maboroshi no Sugoi Oowaza)
24 The Amazing Intensive Training Continues まだ続く すごい 特訓 (Mada Tsuzuku Sugoi Tokkun)
25 An Amazing Bond ふたりの すごい 絆 (Futari no Sugoi Kizuna)
26 An Amazing Comeback 傷だらけの すごい 復活 (Kizudarake no Sugoi Fukkatsu)


Sezonul 2
Ep# Titlul in limba engleza Titlul in limba japoneza
27 Amazing Prologue to Stardom (Part 1) スターへの すごい プロローグ(前編) (Sutā e no Sugoi Purorōgu (Zenpen))
28 Amazing Prologue to Stardom (Part 2) スターへの すごい プロローグ(後編) (Sutā e no Sugoi Purorōgu (Kōhen))
29 An Amazing New Rival 新しい すごい ライバル (Atarashii Sugoi Raibaru)
30 The Amazing Newcomer もう一人の すごい 新人 (Mou Hitori no Sugoi Shinjin)
31 The Amazing Passionate Rival 情熱の すごい ライバル (Jōnetsu no Sugoi Raibaru)
32 Amazing Match On Ice 氷の上の すごい 対決 (Kōri no Ue no Sugoi Taiketsu)
33 Amazing Rosetta of Sweat and Tears 汗と涙の すごい ロゼッタ (Ase to Namida no Sugoi Rozetta)
34 The Ever Amazing Miss Layla やっぱり すごい レイラさん (Yappari Sugoi Reira san)
35 Marion's Amazing Debut マリオンの すごい デビュー (Marion no Sugoi Debyū)
36 Amazing Training With Leon レオンとの すごい 特訓 (Reon to no Sugoi Tokkun)
37 The Two Amazing Demons 二人の すごい 悪魔 (Futari no Sugoi Akuma)
38 Amazing Angelic Counterattack 天使の すごい 反撃 (Tenshi no Sugoi Hangeki)
39 Cruel Amazing Festival 惨酷な すごい 祭典 (Zankoku na Sugoi Saiten)
40 Amazing and Sad Homecoming 絶望の すごい 帰国 (Zetsubō no Sugoi Kikoku)
41 My Amazing Fresh Start 再出発の すごい 決意 (Saishuppatsu no Sugoi Ketsui)
42 An Amazingly Humiliating Performance 屈辱の すごい 共演 (Kutsujoku no Sugoi Kyōen)
43 Mr. Policeman's Amazing Proposal ポリスの すごい プロポーズ (Porisu no Sugoi Puropōzu)
44 Launching An Amazing Smile! 笑顔の すごい 発進! (Egao no Sugoi Hasshin!)
45 Leon's Amazing Past レオンの すごい 過去 (Reon no Sugoi Kako)
46 The Amazing Fated Duel 宿命の すごい 決斗 (Shukumei no Sugoi Kettō)
47 Flight of the Amazing Angel 舞い降りた すごい 天使 (Maiorita Sugoi Tenshi)
48 The Amazing Injured Swan 傷ついた すごい 白鳥 (Kizutsuita Sugoi Hakuchou)
49 Our Amazing Futures ひとりひとりの すごい 未来(あした) (Hitorihitori no Sugoi Ashita)
50 A Most Amazing and Inescapable Showdown 避けられない ものすごい 一騎討ち (Sakerarenai Monosugoi Ikkiuchi)
51 To the Amazing Promised Place 約束の すごい 場所へ (Yakusoku no Sugoi Basho e)
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://star-fantasy.wikiforum.ro
Admin
Super member
Super member
avatar

Zodiac : Scorpion Numarul mesajelor : 629
Puncte : 387
Data de inscriere : 09/01/2009
Varsta : 23
Localizare : Chisinau

Foaie de personaj
Respectarea regulilor: 100%
Warn: 0
Mustrare: 0

MesajSubiect: Re: Kaleido Star-Informatii   Dum Mar 15, 2009 9:44 am

Phoenixul de Aur
Layla în Romeo şi Julieta

Manevră utilizată de Layla şi Yuri în spectacolul "Romeo şi Julieta". Când Sora greşeşte o piruetă şi când fetele îi reproşează că a urcat pe scenă, deşi nu ştie lucruri elementare din balet, Sora afirmă că o să poată să execute manevre la fel de minunate ca Layla. Atunci se face propunerea execuţiei de către Sora a Phoenixului de Aur. La sfârşitul săptămânii sale de antrenament şi după ce a îndurat nenumărate replici, Sora reuşeşte să execute Phoenixul până la un punct, ajungerea la trapez. Totodată această execuţie i-a ajutat pe Layla şi Yuri să câştige Festivalul de Circ de la Paris.

[modifică] Executare

Are loc când doi acrobaţi stau la trapeze diferite. Femeia trebuie să sară de la un trapez în timp ce se balansează, zburând spre partenerul ei postând în Legendara Pasăre de Foc, Phoenixul.


Manevra Legendară
Sora şi Layla în timpul executării Manevrei Legendare

Această tehnică a fost executată de Layla Hamilton şi Sora Naegino pentru a recupera Kaleido Stage de sub posesia lui Yuri Killian. Sora şi Layla efectuează un antrenament intensiv şi foarte dificil, sub supravegherea lui Kalos. Se menţionează că precedentele tentative ale acestui act au fost urmate de moartea acrobaţilor, deoarece nu reuşeau să stăpânească acestă Manevră. Vine un moment când Sora nu mai poate îndura antrenamentul şi doreşte să plece, însă Layla o ajută să se simtă mai bine, continuându-şi astfel antrenamentele.


[modifică] Executare

Această tehnică constă în balansarea a doi acrobaţi, aşezaţi faţă în faţă, balansându-se până ajung să se sincronizeze. Când acest lucru se întâmplă, cei doi lasă trapezul, propulsându-se spre partener şi ţintuindu-şi palmele. Corpurile lor sunt extinse, formând un Q. În aer pot să aibă diverse poziţii, părând că zboară. Pentru a reveni la trapeze, partenerii trebuie să îşi folosească forţa mâinilor pentru a se propulsa la trapezele lor.Tripla Iluzie

Tehnica executată de Sora, Anna şi Mia în spectacolul Cenuşăreasa, creatorul acesteia fiid Mia. Înainte ca fetele să inventeze manevra, iniţial, se programase ca Mia să fie Zâna cea Bună şi să fie pe scenă cu Layla. Deoarece bunica sa este în spital, atenţia Miei este distrasă, făcând nenumărate greşeli, fapt ce o determină pe Layla să anuleze colaborarea cu ea. Mai târziu, Mia propune ca spectacolul să includă 3 Zâne, lucru pentru care fetele s-au antrenat 3 zile.

[modifică] Executare

Tehnica constă în salturi care formează, cu ajutorul unor panglici care se desfăşoară, faţa unui dovleac uriaş, Cenuşăreasa sare prin mijlocul materialului desfăşurat, iar Zânele revin spre mijloc, formând un dovleac întreg.


Spirala Demonului

Tehnica utilizată de May pentru a putea forma echipă cu Leon pentru participarea la Festivalul de Circ de la Paris. Acolo este rivala Sorei, care concurează cu Acrobaţia Îngerului.

[modifică] Executare

Tehnica se realizează la două trapeze, unul din trapezişti aşteptându-şi partenerul. Acesta se balansează, se eliberează de trapez şi execută mişcări haotice, sub forma unei spirale.


Acrobaţia Îngerului

Tehnică a cărei istorie o ştiu foarte puţini, printre care Leon Oswald şi Yuri Killian. La început se dorea ca Leon şi Sophie Oswald să o execute, însă Sophie va muri într-un accident de maşină. Festivalul de Circ este o oportunitate pentru Yuri şi Sora să o execute, însă Sora este descurajată de împrejurările câştigării Festivalului şi renunţă.

[modifică] Executare

Un trapezist îşi aşteaptă partenerul care se balansează spre el. Acesta trebuie să se propulseze delicat din braţele sale şi să fie capabil să pluteascăm postând într-un înger. Se spune că cel care stăpâneşte această manevră devine cu certitudine o adevărată stea, mai ales că deschide inimile angelice din oameni.


Iluzia eternă

Tehnica utilizată în Lacul Lebedelor şi interpretată de May Wong şi Rosetta Passel, specatacol unde Rosetta refuză participarea pentru a nu strica execuţia Sorei. Totuşi acceptă colaborarea cu May şi se antrenează cu aceasta, fiind acceptată.

[modifică] Executare

Un sistem de 3 trapeze, unde doi oameni se balansează. Unul din ei sar spre un trapez, partenerul face o spirală spre trapezul respectiv şi trece pe sub partener.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://forum-despre-caini.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Kaleido Star-Informatii   

Sus In jos
 
Kaleido Star-Informatii
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Despre palmieri...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forum despre caini :: Prima categorie :: Anime-
Mergi direct la: